Geen SlalomXL wedstrijd meer op 20 november en daarmee is de einduitslag 2010 bekend!

Helaas heeft het niet zo mogen zijn dat de extra ingeplande mogelijkheid voor de Slalom XL tot de gewenste extra wedstrijddag heeft geleid. Deze keer is er geen twijfel over wel of niet door gaan van de wedstrijd van morgen. De voorspellingen zijn zodanig dat we de wedstrijd nu al kunnen aflassen en ons kunnen gaan opmaken voor het feest van volgende week zaterdag 27 november.

Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel zegt een beroemde Amsterdammer wel eens. Het voordeel deze keer is dat we nog het nodige Slalom XL bier over hebben die anders voor de dagwinnaars was bedoeld. Die drinken we volgende week lekker op met de aanwezige deelnemers. Daarnaast kan iedere deelnemer een hapje eten en is er nog wat te drinken ook. Natuurlijk worden de prijswinnaars van de Slalom XL 2010 in het zonnetje gezet en kunnen zij hun prijzen in ontvangst nemen die beschikbaar zijn gesteld door; Telstar, Neil Pryde, Windhouse, Loft Sails, Zuidwest 6, Essential Store, Fanatic, Maui Sails, Choco Fins, Ion en Sportzeker. Ook zal er nog een tombola zijn met mooie prijzen.

Zaterdag 27 november ben je vanaf 18.00 welkom in het clubgebouw van Almere Centraal. Dan kan je je bij de bar melden en aangeven dat je XL deelnemer bent. Je krijgt dan een bon voor eten en drinken. Tegen 20.00 zal de prijsuitreiking plaats vinden. De eindtijd bepaal je zelf ….

Nu de laatst mogelijke wedstrijddag is gepasseerd is ook de uitslag bekend van de Slalom XL 2010. Deze ziet er als volgt uit:

Heren
1 Adriaan van Rijsselberghe
2 Pieter Bartlema
3 Ingmar Daldorf

Dames
1 Sara Wennekes

Masters
1 Richard Konstapel
2 Nikaj Droop
3 René vonk

Jeugd
1 Jordy Vonk
2 Thomas van Zelst
3 Matthijs van t Hoff

Silverfleet
1 René vonk
2 Robert de Leeuw
3 Willem Boonstra

Het filmpje van de gevaren SlalomXL wedstrijd op 23 oktober:

Wij willen deelnemers, crew en sponsoren alvast bedanken voor aanwezigheid en support en zien jullie graag volgende week zaterdag in Almere.

Bron: het Slalom XL team

Zie ook het forum topic

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.