stappenplan-thumberEen veel gehoorde vraag. Een wereldkampioen of de beste surfer van de wereld, moet in alles  goed zijn. Zo omvangrijk dat het nauwelijks nog te bevatten is. Wat je allemaal moet kunnen, welke vaardigheden je moet beheersen.

Voor jeugdsurfers op de Bic Techno 293 One Design is er nu een simpel en overzichtelijk antwoord verschenen. Noem het de roadmap naar de top of een persoonlijk ontwikkelingsplan. Stap voor stap en fase voor fase zijn uitgewerkt aan de hand de compleet vernieuwde CWO opleidingsniveaus voor het windsurfen.

Met behulp van het overzicht kan iedere surfer zien wat hij of zij nog moet leren, om de volgende stap in zijn of haar surfcarrière te maken. Door zelf te oefenen of onder begeleiding tijdens trainingen of wedstrijden.

De CWO opleidingsniveaus zijn rechtstreeks gekoppeld aan wedstrijdniveaus, van clubwedstrijd tot en met de Jeugd Olympische Spelen. De dit jaar compleet herziene CWO diploma lijn voor het Windsurfen, sluit naadloos aan op de activiteiten voor Bic Techno 293 surfers.
Meer weten over het gedetailleerde route naar de top, surf naar Technotalents.nl

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.