Screenshot_surfspullen.nl

Het is bijna zover. Surfspullen.nl komt met een compleet nieuwe site!
Momenteel worden nog de laatste aanpassingen en testen gedaan, waarna de site voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Al een behoorlijke tijd is er vraag naar een nieuwe site, omdat de oude niet meer gebruiksvriendelijk is. Het kostte wat tijd voor het bestuur om de juiste man te vinden om deze site van de grond af opnieuw op te bouwen. Immers moest het iemand zijn die over de juiste kennis beschikte en ook zin en tijd had om zo'n site te herbouwen.

Gelukkig kwamen we in contact met Martijn Beets, alias M@rtijn op het forum. Hij zag hier wel een uitdaging in en in september 2010 is hij begonnen met het opzetten van de basis van de website. Na een hoop emails en vergaderingen over hoe de nieuwe website moest functioneren en er uit moest komen te zien, is er een goede basic website uitgekomen. In deze website is vooral aandacht besteed aan het goed functioneren van de zoekfunctie, gebruiksvriendelijkheid van het plaatsen van advertenties en het contact tussen de adverteerders. Tevens is er een nieuw archief aan gekoppeld. Deze zal, nadat Surfspullen.nl online is gezet, in de loop van de tijd helemaal up to date worden gemaakt. Ook zijn er nu mogelijkheden voor surfshops om hun spullen aan te bieden door middel van advertenties of banners.

Uiteraard zal de site in de toekomst nog de nodige updates ondergaan.

Omdat het een compleet nieuwe site betreft hebben we helaas geen gegevens over kunnen zetten van de oude site. We beginnen dus met een schone lei. Dit houdt in dat iedereen die gebruik wil maken van de site zich opnieuw zal moeten registreren. Hierover volgt nog een nieuwsbrief. Deze zal verspreid worden zodra de site online gaat.

Heb je nog vragen, op- of aanmerkingen over de nieuwe site dan kun je deze emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij wensen iedereen alvast veel succes en plezier op de nieuwe website van Surfspullen.nl!

Het bestuur

Met dank aan Martijn Beets voor alle tijd en kennis die hij in Surfspullen.nl heeft gestoken om er voor iedereen weer een mooie gebruiksvriendelijke website van te maken.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.