Bij toeval kwam ons het onderstaande nieuws onder ogen.

Het is al wel weer 2 maanden geleden, maar we konden dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Onze "forumslager", Evert van Ingen, die de BBQ's verzorgt tijdens de meetings en de nieuwjaarsreceptie, heeft op 17 januari jl. een hoge onderscheiding ontvangen uit handen van Tom Egbers, bekend van o.a. NOS studiosport.

Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde, 17 januari j.l. werd Gildeslager Van Ingen uitgeroepen tot winnaar Hygiëneprijs.

Zo'n 394 vakmensen, 190 ondernemers en medewerkers(sters) waren afgelopen maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening.
Ieder jaar wordt uit hun midden de beste uit de TNO-keuring gekozen.
Hiervoor worden gedurende het jaar op een onverwacht moment diverse producten uit het bedrijf door TNO beoordeeld. Dat gebeurt op microbiologische veiligheid. De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.

De onaangekondigde keuring maakt duidelijk dat slager Evert van Ingen
52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort, evenals in de topsport een onderscheiding bij.

Volgens Gildeslager Van Ingen is het geheim de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen, hygiëne en zorgvuldig werken in combinatie met het vakmanschap.

Bron: www.slagerijvaningen.nl

Namens Windsurfing.nl feliciteren wij onze forumslager Evert van Ingen van harte met deze mooie onderscheiding!

Dat de BBQ's van goede kwaliteit waren was overduidelijk, goed dat het op deze manier nogmaals wordt bevestigd.

Evert wij hopen nog lang van jouw BBQ's te mogen genieten.

Team Windsurfing.nl

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.