slalom20fotoNorth Sails heeft in het verleden een aantal legendarische evenementen georganiseerd. The Univeristy of Speed, The Real Trip en de North Sails One Hour Classic.

Afgelopen winter is in samenwerking met North Sails besloten het laatste evenement opnieuw te organiseren. Het doel is simpel. Een uur lang om twee boeien slalommen.. niet voor de prijzen. Gewoon omdat het leuk is om met z'n allen lol te hebben op het water. Speed-, Slalom-, Freeride surfers zijn welkom. Wil je op je wave- of freestyleset? No Problem! Gewoon komen op 29 mei!

Na afloop regelen we een geweldige BBQ voor alle deelnemers. Ook zal er voor iedere deelnemer een goodybag klaarliggen met het officiele One Hour Classic T-shirt.

Verder zullen alle grote windsurfmerken aanwezig zijn met test materiaal. North Sails, Mistral, JP, Neilpryde, Fanatic, Tabou, Gaastra, Maui Sails, F2 en Starboard/Severne.

INFO:

Datum: 29-05-2011

Inschrijving: 11.00-11.30u

Kosten: € 15.-

Start One Hour: 13.00 - 14.00u

Start BBQ: 16.00u

Locatie: Hoek v/d Bant, Lauwersmeer

De rest van de tijd kan je al het mooie 2011 materiaal testen.

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef dan je naam, adres, pc+woonplaats, tel. nummer en T-shirt maat door!

http://www.surfcenter.nl/

 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.