Davy-Scheffers-Chasing-the-Dream-JPEG1
"Het is onze droom om de extreme sporten en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te promoten."

Dit is waar DS Promotions voor staat. Wij willen sport gerelateerde merken, competities, teams en riders in een nieuw daglicht stellen. De mensen een kijkje geven in het leven van de extreme sporters zoals ze dat nooit eerder zagen!

Chasing the Dream:
In samenwerking met zoal; Davy Scheffers, Rick Jendrush en Remko de Zeeuw zullen er door het jaar heen episodes verschijnen waarin ze laten zien waar het allemaal om draait: "Chasing the dream".
Voorbereidingen, lifestyle, competitie, ambities en natuurlijk ook de keiharde actie.. het komt er allemaal in!

DSpromotions.nl werd opgericht begin 2010 door Stefano van Tuijl. Hij is een voormalig rider uit de kitesurf scene, een fanatiek snowboarder en is instructeur in beide sporten. Zo rondde hij ook een studie marketing af.

Tijdens het beoefenen van zijn hobby's kwam hij erachter dat fotograferen en filmen hetgeen is wat hij het liefst doet. Door vele reizen en het werken met verscheidene mensen heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professioneel ingestelde video- en fotograaf. Met zijn eigen stijl en passie onderscheidt hij zich nu van de anderen.

Na een tijdje vond Kay van Berlo ook een plaatsje in het DS Promotions team. Een competitieve windsurfer die een passie heeft voor de extreme sporten. Dit wil hij op een nieuwe en verfrissende manier laten zien door middel van video en foto's!

meer info: www.dspromotions.nl

Voorproefje: {vimeo}24223671{/vimeo}

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.