brunottisupZaterdag 6 augustus komt ’s werelds snelst groeiende watersport in wedstrijdvorm naar de Sneekweek! Overdag kan in de grachten van Sneek gratis kennis worden gemaakt met Stand Up Paddle (SUP). Later op de dag wordt er op het water gestreden om de eerste Brunotti SUP Sprint Cup! 

De Brunotti SUP Sprint Cup is een sprintwedstrijd die over verschillende heats van 500 meter wordt beslist. Deelname is gratis, iedere deelnemer krijgt een Brunotti shirt en je maakt kans op een vet prijzenpakket. Als je geen supboard hebt (tot max. 12'6") dan stelt de organisatie er één voor je beschikbaar. Er ook materiaal worden getest van Surftech, Starboard, Mistral, Brunotti en Supboardshop.nl.

De locatie is vlakbij de terrassen en muziekpodia van de Sneekweek. SUP & fun staan deze dag centraal. Per heat gaan de beste suppers door en uiteindelijk zal de stand up paddle sprintkampioen van Nederland overblijven. Om je vast in te schrijven kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aloha,

www.brunotti.com & 
www.supboardshop.nl

 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.