tvlogoEen initiatief om het Windsurfen op de Nederlandse TV te krijgen!

Het begon precies een week geleden doordat zich toevalligerwijs het pad heeft gekruist van twee Windsurfers. Via deze FB pagina werd het idee bekend gemaakt en we zijn door alle reacties en feedback (van echt alle kanten) enigszins overdonderd. Dit neemt niet weg dat we de eerste stappen al hebben gezet en we die ook uitvoeren. We zijn concreet aan de slag met een kleine werkgroep en zoals als bij alle projecten die worden opgestart, zal de werkgroep ongetwijfeld groeien met de juiste mensen op de juiste plaats. Hulp op wat voor manier dan ook wordt op prijs gesteld.

Het idee van de basis van een eventuele uitzending is als volgt:

  • Windsurfen en alleen dat .. geen kite, sup.. of andere sporten die wederom de focus erafhalen. Tevens gebruikmaken van het momentum dat we PWA topriders hebben. Gold Medal kandidaat voor Londen. En ga zo maar door.
  • Opzet rechtstreeks met PWA die op dit moment in een gevorderd stadium zijn en een pilot voorbereiden.
  • Als rode draad toprider(s) de uitzending laten volgen om zo herkenbaarheid te genereren.
  • De uitzending zal dan bestaan uit : Race verslagen (Slalom, Wave, Freestyle, Speed.. ), Product info, Interviews, Beginnersinfo, Lifestyle & reis info, Nationale results van events en westrijden en wat het Watersportverbond met ons wil delen.

De 527 fans en 44.654 views van deze FB pagina binnen één week geven aan dat het initatief aanslaat. De FB stats zijn beschikbaar t/m woensdag, dus dit is nog maar een deel van de eerste week!

Dus blijf ons steunen door het verder delen en leuk vinden van deze pagina. Op naar de 1000 likes! Wij geloven erin! Windsurfen moet op TV, vóór het einde van het jaar.

 tvstats

Hier nog even kort de kernpunten op een rijtje:

Doel: Windsurfen moet op de TV in Nederland!

Wat: Windsurfen in Nederland groeit weer. Er zijn veel beginners en herintreders, de jeugd doet volop mee, Nederlanders zijn zeer succesvol in Internationale en Worldcup wedstrijden. Dat moet op de Nederlandse TV!

Hoe: Zoveel mogelijk mensen mobiliseren die het hiermee eens zijn en dit ondersteunen door het “leuk vinden” van de Facebook pagina!

Concreet: De eerste acties richting RTL, SBS en PWA zijn in voorbereiding en deels al in gang gezet. Alle hulp/ideeën/contacten zijn welkom. We gaan het gewoon doen. Vóór het einde van het jaar op TV!

Actie: Klik op “Vind ik leuk”. Deel deze FB pagina met je vrienden en vraag hen hetzelfde te doen! Vandaag 500 fans, volgende week 1.000 en daarna … 

Hoe meer “likes” hoe groter de kans!

tvbeach

Website: www.WindsurfTV.NL
Facebook: www.facebook.com/WindsurfTVNL
Twitter: www.twitter.com/WindsurfTVNL
Youtube: www.youtube.com/WindsurfTVNL
Vimeo: www.vimeo.com/channels/WindsurfTVNL

Deel ook dit bericht zodat zoveel mogelijk de actie zien! Alvast bedankt.

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.