Zaterdag 14 april opening event bij Beachcenter van Telstar Surf op Strand Horst.


Aangezien het Beachcenter voor de komende jaren een Fanatic / North / ION center wordt, maken we hier een speciale dag van. Het Beachcenter is die dag voor iedereen open en alles is gratis te testen. Boardguru, agent van deze merken is natuurlijk ook met extra testtrailers aanwezig. Er is voor iedereen die dat nog niet kan gratis kennis te maken met windsurfen en Suppen, dussss neem iedereen mee die dat graag eens wil proberen.

 

RAOUL JOA, de grote chief van North Internationaal komt naar Nederland om een uitgebreide uitleg te geven over North en de ideeën achter bepaalde ontwikkel richtingen. Dit is niet alleen interessant voor North Riders maar voor iedereen die iets meer wil weten over het hoe en waarom van surfzeilen. Deze uitgebreide presentatie zal van ongeveer 17:00 tot 19:00 plaatsvinden. Gedurende de hele dag kun je al bij Raoul en een aantal van onze teamriders terecht met vragen over nieuw en je eigen materiaal.

 

Het ideale moment dus om je gear te optimaliseren !! 

 

Verder zullen er gedurende de dag allerlei clinics, gericht op Slalom / Speed / Freestyle / Suppen zijn. o.a. Peter de Wit, veelvoudig Nederlands Kampioen Speed en USM winnaar zal een clinic geven over de Fanatic Falcons!

  

 

 

 

 

 

 

North One Hour


Tijdens de dag zal ook de eerste etappe van de North One Hour Classic 2012 plaatsvinden (leuke prijzen, niet alleen voor de winnaars)

 

Inschrijven voor de North One Hour kan ter plekke en kost 20,-. Je krijgt hiervoor een T-Shirt en na afloop regelen we een BBQ voor de deelnemers.

 

 

De komplete lijst van North One Hour 2012 events.

 

We hopen natuurlijk dat je komt en IEDEREEN die je kent enthousiast gaat maken om op 14 april naar strand Horst te komen !!!!

 

Voor zover je dat nog niet gedaan hebt, zou je ons kunnen Liken op Facebook om van alles op de hoogte te blijven:                    

Boardguru                                 

North One Hour                         

MissionXL                                 

Telstar Surf 


Voor de duidelijkheid het Telstar Beachcenter is al open vanaf a.s. zondag 1 april (geen grap).


Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.