makkum28aprthumbMakkum is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

 

Surfers, Kiters, SUP-ers, en alle andere 'Beach life' liefhebbers kunnen op 28 april hun hart ophalen @Makkum Beach.

 

Gevarieerd programma met mode, muziek en veel bezienswaardigheden:

  • Vanaf 12.00 uur kan er volop worden genoten van een programma, variërend van modeshows, diverse clinics en demonstraties op allerlei gebied.
  • Surfers, Kiters en SUP-ers kunnen hun hart ophalen want diverse merken 'showen' hun nieuwste producten en er kan volop getest worden.
  • Vertegenwoordigers van Windsurf Vereniging Makkum (WVM96) en Speedteam Makkum vertellen geïnteresseerde surfers alles over de surfomstandigheden bij Makkum, GPS-speedsurfing en wedstrijden die gedurende het jaar worden georganiseerd.

 

En ook aan de inwendige mens wordt gedacht want er zijn doorlopend hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het belooft een leuke middag te worden voor jong en oud met muzikale omlijsting en interviews over diverse onderwerpen. De party kan in stijl worden afgesloten want in de avond wordt er live muziek gespeeld in Cafe Beaufort.

 

 

 

 

 

North One Hour Classic

Vanaf 12.30 kan er worden ingeschreven voor de North One Hour windsurfwedstrijd die niet veel later op de middag plaatsvindt. Dit is een echte klassieker en iedereen mag meedoen!

 

De discipline die gevaren wordt is een slalom. 2 boeien en lekker halve wind knallen! Makkelijk, laagdrempelig en ideaal om kennis te maken met het wedstrijdsurfen.

 

De maximum zeilmaat is 9,5m2, maximum boardmaat 85cm breed, 380cm lang; geen rondbodems!

 

Mocht de wind niet meewerken dan wordt er als alternatief een SUP-wedstrijd gehouden.

 

Hoe dan ook wordt het een leuke dag. Iedereen is van harte welkom aan het IJsselmeer in Makkum!

 

makkum28aprlarge

 

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.