meidensurfdagHet is weer zo ver, Surfvereniging De Mastvoet organiseert voor de derde keer een meidendag!

 

Deze dag draait om gezelligheid en natuurlijk windsurfen. Of je nu als prof vaart met de nieuwste spullen, of gewoon voor de fun met een oud vertrouwd board, iedereen is welkom.

 

Op 10 Juni a.s. zal om 10:00 de koffie klaar staan met wat lekkers om aansluitend met zijn allen een coole clinic te volgen over SUP-en en/of windsurfen. Er wordt uiteraard ook voor een lunch gezorgd en gedurende de hele dag is er natuurlijk tijd genoeg om lekker het water op te gaan.

 

Rond 17:00 zal de dag afgesloten worden met een BBQ waarbij de mannen ook gezellig mogen aanschuiven.

 

Met dank aan Herman van den Berg (BoardGuru) zullen er SUP en windsurfboards aanwezig zijn die gebruikt mogen worden door alle deelneemsters. Ook de meegekomen mannen mogen deze boards uitproberen, dus die hoeven zich zeker niet te vervelen!

 

Daarnaast is surfvereniging De Mastvoet in het bezit van een aantal tandems. Dus iedereen die durft kan met haar eigen zeiltje en een tweede deelneemster gezellig kleppend de Gouwzee over cruisen.

 

meidendag2

 

Je kunt je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 25 meiden ingeschreven worden. De kosten voor deze dag bedragen € 20,00 p.p. (en € 15,00 p.p. voor de heren die mee willen doen met de BBQ). Na ontvangst van je inschrijving zal je een e-mail ontvangen met alle benodigde informatie.

 

Op het forum van www.mastvoet.nl kun je tevens volgen hoe het met de voorbereidingen gaat en wie er bij zullen zijn. Maar uiteraard staat er ook al een topic op forum.windsurfing.nl.

 

We gaan er voor om er ook dit jaar weer een gezellige dag van te maken. Schrijf je voor 25 Mei a.s. in en dan zien we je op 10 Juni bij de Gouwzee!

 

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.