missionxl2012thumb

 

Het MissionXL 2012 event, 25/26 augustus bij Surfcentrum Brouwersdam, was een groot succes!

 

Beide dagen met veel wind, veel deelnemers, veel toeschouwers, veel actie, veel leuke surfspullen en heel veel gezelligheid op/aan het water en bij de MissionXL Party.

 

De fun slalom wedstrijd werd in de profleet gewonnen door Adriaan van Rijsselberghe. Nikaj Droop was de snelste bij de mini long distance waar honderden windsurfers samen met Dorian van Rijsselberghe aan meededen.

 

 


De MissionXL wisselbokaal voor de meest talentvolle windsurfers (t/m 14 jaar) ging naar Lars van Someren en Emily Hall. De gouden huldiging van Dorian door alle windsurfers was één van de hoogtepunten zoals de Freestyle Battle met oa Steven van Broeckhoven en Gollito Estredo vlak voor de ogen van de vele toeschouwers.

  

 

 

Een hele mooie Sneak Preview video gemaakt door Walter Schellingerhout van NoKiXs:

 

 

De winnaars van de fun slalom per categorie zijn:

- Emily Hall Girls (t/m 14 jr)

- Sara Wennekes Chicks (15 t/m 18 jr) 

- Lilian de Geus Ladies (19+ jr)

- Lars van Someren Boys (t/m 14 jr)

- Matthijs van 't Hoff Guys (15 t/m 18 jr)

- Robin Koeleman Men (19+ jr)

- Sieger Boonstra Masters (35+ jr)

- Adriaan van Rijsselberghe Profleet

 

Helaas ging er met de prijsuitreiking bij de Masters wat mis waardoor 3e Reinout Grave en 4e Patrik Schmelzer hadden moeten zijn.

 

 

Het MissionXL 2012 event werd mede mogelijk gemaakt door Boardguru Events, in samenwerking met de importeurs / agenten van Choco Fins, F2, Fanatic, ION, JP, Mystic, Neil Pryde, North Sails, NP, Puka Patch, RS-One, Select, Severne, Starboard en Unifiber samen met Zeil en Surfcentrum Brouwersdam, Surfmagazine, Motion en Windsurfing.nl “MissionXL”. 

 

 

Organisator Herman van den Berg heeft al laten weten dat er ook weer een MissionXL 2013 (10e editie) event komt op 24/25 augustus, dus zet het alvast in je agenda!

 

 

De volledige uitslagen per categorie en heel veel foto's zijn te vinden op de MissionXL FB pagina.

 

Foto credits: Fred Roomer/Mark van Osch

 

Reacties

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.