De laatste dagen zijn de speedsurf records ons om de oren gevlogen. Jurjen die als eerste Nederlander op de 500 meter over de 50 knopen knalde en Antoine Albeau die voor de zoveelste keer het wereldrecord verbrak. Hoe doen ze dat nou? En wat houdt het speedsurfen in Nederland nou eigenlijk in? Angelo Pecere geeft ons in zijn documentaire , Ghosts of Speed, een mooie blik over het speedsurfen in Nederland.  

Op de website van Kater Funsport lezen we dat "de documentaire is opgebouwd uit een combinatie van spectaculaire actie, het prachtige Nederlandse landschap met zijn bekende en “secret” windsurfspots en verschillende interviews met de riders. Iedereen die aan de film meegewerkt heeft is gekoppeld aan de windsurfscene en de passie voor windsurfen is de belangrijkste reden geweest voor het maken van de film. Met deze film wil Angelo door Italiaanse ogen het publiek laten zien hoe mooi Nederland is en hoe windsurfen geëvolueerd is tot een ongelooflijke Extreme Sport."

De film gaat 7 december in première in Wolff Bioscoop 'Euroborg' te Groningen. Ook is de film na de After Season Windsurf markt van Kater Funsport te zien in Hippolytushoef. Tevens is er de mogelijkheid om na een painballsessie met je surfmaatjes en een gezellige BBQ, de film te zien op Strand Horst.

 




 

7 december - Première Ghosts of Speed, Wolff Bioscoop 'Euroburg', Groningen (Surfcenter.nl)
- Pakket 1: Onbeperkt eten & drinken, Ghosts of Speed dvd en film : €33,-
- Pakket 2: Onbeperkt eten & drinken, film : €25,-
- Pakket 3: Toegangsbewijs film : €10,-

Voor inschrijving, zie de website van Surfcenter.nl

8 december - Projection Ghosts of Speed, Hippolytushoef (Kater Funsport)
Zaterdag 8 december vindt bij Kater in Hippolytushoef de “after season” surfmarkt plaats. Dé mogelijkheid om nog een goedkoop board, zeil, mast of giek op de kop te tikken voordat de winter begint. Met honderden stuks voorraad, bizarre prijzen en kortingen zit er vast wel wat moois tussen!

 

Naast al de mega kortingen verwacht Kater ook de introductie van de nieuwe Avanti Sails 2013 lijn te kunnen doen!

En tot slot vindt na de beurs (vanaf ca. 16:30 uur) de Kater Funsport Première van de nieuwe windsurfdocumentaire Ghost of Speed nog eens plaats. De markt begint om 09:00 uur en eindigt om 17:00 uur waarna direct gestart wordt met de Première van Ghosts of Speed! Inschrijven kan op de website van Kater Funsport.

13 december - Projection Ghosts of Speed, Strand Horst (Telstar Surf) 
Donderdag 13 december zal de speedfilm "Ghost of Speed" getoond worden op een groot scherm. Dit zal gebeuren bij de nieuwe paintball locatie op Strand Horst.  

Voor deelnemers van de USM is de BBQ en film helemaal gratis. Voor niet-deelnemers zijn de kosten voor de BBQ en film € 10.00! 

Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 150 deelnemers. In alle gevallen zullen deelnemers van de USM voorrang krijgen. Het neemt echter niet weg dat je een vriend, vriendin of partner mee kan nemen indien er plaats is. Deze moeten zich dan apart inschrijven. Inschrijven kan uiterlijk tot 10 december op de website van Telstar Surf

 

De film is ook te koop in de webshop van windsurfing.nl! 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.