PWA2013

De World Cup Windsurfen (PWA) komt van 7 t/m 14 september 2013 naar Nederland.

Na 13 jaar strijkt de wereldtop van windsurfers neer op de Brouwersdam. De 120 riders strijden om de wereldtitel tijdens het boardsport festival DAM7 in de disciplines Slalom en Freestyle.


DAM7 Boardsport Festival

Naast de World Cup wedstrijden draait DAM7 om vermaak. De verwachte 50.000 bezoekers kunnen rekenen op muziek, creativiteit, boardsports en de lifestyle die hier bij hoort. Waar kan dit beter dan op een van de beste windsurfspots van Europa, waar windsurfhelden zoals Bjorn Dunckerbeck aanwezig zullen zijn.


Gratis toegankelijk

DAM7 is voor iedereen gratis te bezoeken. Voor de feesten en clinics tijdens DAM7 kunnen vanaf april tickets gekocht worden via www.dam7.nl. Met een deel van de opbrengsten steunt DAM7 Spieren voor Spieren.


Regionale betrokkenheid

Het evenement wordt vanuit de regio Brouwersdam georganiseerd en ondersteund door zowel de regionale en lokale overheid, als de ondernemers. DAM7 is een initiatief van Zeil & Surf Centrum
Brouwersdam (ZSB) en Kranendonk Experience Company (KEXcom) gesteund door founding partners: Bavaria, Mystic en Deli XL.

 

Meer info: www.dam7.nl

Foto credits: Reinout Smit

 

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.