Mission XL

Op zondag 15 Juni organiseert Telstarsurf samen met de "MissionXL on Tour" een Super surfevent op Strand Horst!

Hier werken een groot aantal surfmerken aan mee: Northsails, Fanatic, Ion, North Kiteboarding, Starboard, Severne, Aeron, NeilPryde, JP-Australia, Naish, Gaastra, Tabou, KA Sails, Tribal Fins, Loftsails, Unifiber, Select, mXr, North, Airush, Cabrinha, Peter Lynn, Best, Brunotti, O'neill, Animal wetsuits, NP, Prolimit.

Tijdens deze "MissionXL on Tour" zullen we net als in 2013 een Island Cross organiseren. Windsurfers en Suppers kunnen tegen elkaar strijden doro zo snel mogelijk een aantal eilanden te ronden in het Wolderwijd. Het parcours zal afhangen van de windsterkte en richting. Natuurlijk zullen er mooie prijzen beschikbaar gesteld worden voor de beste prestaties.

Behalve de Island Cross is er tijdens  de "MissionXL on Tour" nog veel meer te doen. De surfmerken zijn aanwezig met uitgebreide collecties. Je kan zeer veel kites, SUP's en windsurfspullen testen en natuurlijk direct met je vragen terecht bij de merken zelf. Een aantal grote merken zullen hun nationale of internationale teamriders meebrengen op 15 Juni. Ook die staan klaar voor alle mogelijke vragen.

Naast het testen van de surfspullen zullen er ook demo's en clinics zijn op die dag. De volledige agenda is te vinden op www.facebook.com/telstarsurf 

De dag wordt afgesloten met Live muziek en er is een BBQ.

De "MissionXL on Tour" is een eendaags evenement voor iedereen met een passie voor Kitesurfen, Windsurfen of SUP. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. De fun staat bij dit evenement voorop, maar natuurlijk zijn er bij de wedstrijden mooie prijzen te winnen.

Testen:

Alle deelnemende merken zullen, rondom het Telstarsurf Beachcenter, gratis de nieuwste 2014 materialen laten zien en aanbieden om te testen. Ook zal KA Sails een Proto van de KA Race 2015 bij zich hebben, dit zeil kan getest worden en er kan input gegeven worden om het zeil nog verder te verbeteren.

 

Clinics:

Er zullen verschillende interessante clinics zijn die onder andere verzorgd worden door Teamriders, zoals Peter Volwater. Hier kun je terecht voor uitleg, tips en tricks.

Peter Volwater

 

 

Wedstrijd:

Dit jaar zal de Island Cross voor de tweede keer plaatsvinden. Een wedstrijd wie een van de eilanden in het Wolderwijd als eerst weet te ronden. Disciplines: Windsurf, SUP.

Deze disciplines hebben meerdere klassen: Heren/Dames/Jeugd (t/m 16 jaar). Kosten: wedstrijd + BBQ € 15,- (deelname alleen mogelijk bij voorinschrijving) inschrijven kan tot 14 Juni.

Peter Volwater zal ook meedoen aan deze wedstrijd, ga de uitdaging maar aan!

Island Cross

 Voorbeeld van een mogelijke route voor de Island Cross

 

BBQ:

Na afloop van de wedstrijd kunnen deelnemers genieten van een heerlijke BBQ (ook voor vegetariers) met gezellige muziek. BBQ Only € 10,- (deelname alleen mogelijk bij voorinschrijving) inschrijven kan tot 14 Juni.

BBQ Mission XL

 

 

Activiteiten:

Er kan op de "MissionXL on Tour" aan verschillende activiteiten deelgenomen worden o.a. Indoboarden en Winchwakeboarden (wakeboarden met behulp van een lier).

 

Locatie:

Telstarsurf Beachcenter

Strand Horst

Palmbosweg 16-20 (A28 afslag Strand Horst)

3853 LB Ermelo

 

Inschrijven? 

http://www.telstarsurf.nl/content/187/surfshop/agenda/mission-xl-on-tour

 

Sponsorbanner MissionXL

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.