De wind liet het een klein beetje afweten, maar meer dan 50 forummembers waren dit weekend bij elkaar gekomen aan de Grevelingendam voor een forummeeting die dit keer weer groter en drukker werd bezocht dan ooit.

Podjur en Marlies hadden hun tandem meegenomen, die meteen dat die vaarklaar gemaakt was het water op ging en het gehele weekend zeer intensief gebruikt is. Nitro-363 had z’n klassieke wedstrijd-set meegenomen en zorgde zaterdag samen met RJ voor een herleving van vroeger met hun Old-skool Freestyle kunsten.

Doorplaneersurfer bereidt de BBQ voorNa een hele dag van het mooie weer genoten te hebben werd het zaterdagavond tijd om ons in een lange optocht te verplaatsen naar de camping een paar minuten verderop waar we verder vrolijk gingen met de BBQ die uitstekend goed verzorgd werd door Doorplaneersurfer, aan eten en vloeibare versnaperingen was er in ieder geval geen gebrek.
Nadat iedereen zondagochtend wakker was, z’n tentje had afgebroken, alle
Ontbijten aan de Grevelingen
rommel was opgeruimd en uiteindelijk iedereen (ook Padrone en Zerocool) gereed waren, vertrokken we opnieuw in een lange optocht naar de Dam toe. Daar begonnen Jurjen en Chi voor iedereen eieren te bakken totdat iedereen genoeg had gehad.

Op de kant in de volle zon had iedereen het al snel veel te warm, waardoor iedereen het water ingedoken was voor de nodige verkoeling. Ondertussen werd er veel gevolleybald, met het provisorisch door Nilsini opgezette volleybalveld.

De voor het eerst georganiseerde Windstoot van het Jaar verkiezing was een bijzonder ‘wat-overkomt-me-nou-weer’ moment, niet alleen voor de genomineerden, maar ook voor alle andere die nog van niks wisten.
Vliegende pinguin
Freestyle Frank


Voor nog meer foto’s, reacties en informatie over de meeting kun je surfen naar dit topic op het forum.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.