De Mistral boardrange voor 2005Alhoewel spektakel was het niet echt te noemen, onze verwachtingen van vorig jaar zijn ook echt werkelijkheid geworden. Met nog minder surfstands en nog minder surfmerken die iets te presenteren hadden.
Mistral was samen met Gun Sails één van de weinige merken die het aandurfde om de volledige 2005 collectie tentoon te stellen, helaas bleef het daar ook bij.
Bijzondere surfcaps in de aanbiedingNa een korte wandeling door Hal 1 kwamen we terecht bij een leuke stand met extreem opvallende en gekleurde surfpakken en surfcaps. Uitermate geschikt voor de fanatieke freestyler die een ouderwets boardshort over z'n pak niet cool genoeg meer vindt.

Gun Sails exposeerde een uniek prototype van hun TSD Race voor 2006 met een widesleeve mastslurf. Het concept oogde goed, we zijn benieuwd hoe het eindresultaat er in 2006 uit zal zien.

Een overzicht van hal 1Mocht je toch nog geinteresseerd zijn om naar BOOT 2005 toe te gaan, dan kun je voor meer informatie surfen naar de website www.boot.de

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.