Website Regiocup.nlAlles is inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen, de eerste Regiocup wedstrijden gaan komend weekend van start. Op zondag 3 april zullen de regio's Midden en Zuid in respectievelijk Aalsmeer en Kamperland de eerste wedstrijden organsieren, een paar weken later gevolgd door regio Noord die dan ook hun eerste regiocup wedstrijd op het Tjeukemeer bij Rohel organiseren.

Aan de hand van het weer zal er de dag voor de wedstrijd op de website www.regiocup.nl bekend gemaakt worden of de wedstrijden wel of niet doorgaan. Ook een eventuele keuze tussen formula en slalom kan daarop gaan verschijnen. Handig als je er zeker van wilt zijn niet de verkeerde spullen mee te nemen.

Het Watersportverbond ondersteunt de Regiocup onder meer met het beschikbaar stellen van deze website. Daarbij is het plan in 2005 meer aandacht aan de cup te besteden op de Verbondspage in het Surfmagazine.

Voor meer informatie over de Regiocups kun je vanaf nu surfen naar www.regiocup.nl, wil je meer weten over de andere wedstrijden in Nederland dan kun je het beste een bezoek brengen aan www.wedstrijdsurfen.nl.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.