Komend weekend is het van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april groot feest in Almere. Op initiatief van Telstar, Kater en Eurosurfing heeft de gehele surfbranche de handen ineen geslagen om het windsurfen weer in breedste zin te presenteren. Alle toonaangevende merken zullen aanwezig zijn op Muiderzand met het nieuwste (test)materiaal op de surfexpo. Dus alle noviteiten in boards, zeilen, masten, gieken en noem maar op te zien, te voelen en natuurlijk te proberen. Niet alleen de importeurs zijn aanwezig maar ook de door hun gesponsorde teamriders zullen er zijn voor demoenrsquo;s en handige informatie.

Ben je zelf windsurfer, wil je gaan windsurfen of ken je iemand die het wel leuk zou vinden om het GRATIS te proberen?
Omdat er zo verschrikkelijk veel verandert is aan boards en tuigages en de nieuwste generatie boards het windsurfen weer tot een echte familiesport maken kan iedereen gratis een paar uurtjes les krijgen. Tientallen planken en gediplomeerde instructeurs staan klaar! Neem daarom niet surfende familieleden, vrienden en kennissen meer naar Almere om te proeven van het nieuwe windsurfen! Voor wetsuits wordt gezorgd, vergeet alleen je handdoek niet !

Start NK Windsurfen Muiderzand En dat is nog niet alles, zaterdag en zondag gaat ook het NK Windsurfen van start. De volledige nederlandse windsurftop zal aanwezig zijn om te strijden voor de titel Nederlands Kampioen 2005.
Voor de recreatieve surfers die wel eens willen weten hoe hard ze nu eigenlijk gaan, kun je komend zaterdag en zondag met behulp van moderne GPS systemen je topsnelheid laten meten tijdens de F2 Speedchallenge.

Windsurfen is weer een sport voor iedereen, op elk niveau, dus van de absolute beginner tot de meest volleerde crack is er tijdens de ANWB Kampeer en Vakantiedagen op het strand wat te doen en te zien!

Meer informatie, routebeschrijving, openingstijden en alles wat je wilt weten kun je vinden op de Funsporttour website.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.