Slalomactie tijdens The Mission 2004Was je er vorig jaar niet bij en weet je niet wat het is?
The Mission is het Slalom, Test, Fun, BBQ, Party event voor Iedereen van Jong tot Oud. De locatie is ongewijzigd, op het Grevelingenmeer bij de Kabbelaarsbank (Brouwersdam) zal de organisatie neerstrijken voor het organiseren van een heuse Downwind Fun Slalom wedstrijd.
Heb je dat nog nooit eerder gedaan, geen nood. De beste surfers van de wereld zoals (enrsquo;s werelds snelste surfer) Finian Maynard, (meervoudig wereldkampioen in zowat alle disciplines) Kevin Pritchard, Cheo Diaz, Peter Volwater, Tonky Frans, Jonas Ceballos, Gollito en vele anderen komen speciaal naar Nederland om jou te coachen en van handige tips en trucks te voorzien.

Daarnaast kun je ook nog eens de nieuwste surfspullen van Fanatic, F2, MauiSails, Arrows en ION testen en uitproberen tijdens de races. Alsof dat nog niet genoeg is zullen de aanwezige internationale teamriders ook nog eens de nieuwste 2006 materialen presenteren en leggen ze uit wat er verbeterd en veranderd is. Wil je alles weten over de producten, kom langs en je kunt ze persoonlijk het hemd van het lijf vragen. Ook als je geen deelnemer bent, kun je uiteraard komen kijken, vragen en aan de clinics deelnemen.

Meer weten? Surf naar www.windsurfers.nl voor meer informatie of om je in te schrijven.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.