Alsof er een engeltje meehielp bleek de Brouwersdam, na een week van negatieve windvoorspellingen, afgelopen zaterdag zowaar de enige plaats in Nederland waar het stevig doorwaaide. Op de eerste dag zijn er maar liefst 22 heats gevaren onder ideale slalom omstandigheden voor jong, oud, beginner of gevorderde.

Optuigwedstrijd tegen kevin PritchardNaast al die slalomactie op het water hadden de sponsoren kosten nog moeite gespaard om de allernieuwste 2006 boards, zeilen, masten en gieken te presenteren. Niet alleen om te bekijken, maar ook om gratis en voor niks uit te kunnen proberen.
Alsof dat nog niet genoeg was regende het prijzen tijdens de Tombolaenrsquo;s op zaterdag en zondag, konden de surfers die dachten een nieuw MauiSails zeil sneller op te kunnen tuigen dan niemand minder dan Kevin Pritchard himself tijdens een optuigwedstrijd het op te tuigen winnen.

Verschillende internationale profsurfers als Cheo Diaz, Kevin Pritchard, Femke van der Valk, Peter Volwater, Tonky Frans, Dennis Littel, Niek van de Linde, Jonas Ceballos en Roy van Koolwijk kwamen maar al te graag naar The Mission 2nd edition om de deelnemers te coachen en te laten zien wat ze konden tijdens de Battle of the Giants.

MauiSails clinic met Kevin Pritchard en Dennis Littel
Volgend jaar zal The Mission natuurlijk opnieuw georganiseerd worden, wil je het niet missenenhellip; hou zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2006 alvast vrij in je agenda. Voor meer informatie, de uitslagen en niet te vergeten de vele fotoenrsquo;s kun je surfen naar www.windsurfers.nl.

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.