In totaal werden er twee complete eliminaties van 9 heats gevaren. Adriaan van Rijselberghe (Texel) was zijn concurrent Dirk Doppenberg (Leusden) en broer Dorian van Rijselberge (Texel) in de eerste eliminatie net voor. Bij de finaleheat van de tweede eliminatie kwam veteraan Ron Ruiter (Heerhugowaard) als eerste over de finish voor Adriaan van Rijselberghe en Peter van de Lugt (Hoek van Holland).

Adriaan van Rijsselberge

Adriaan van Rijselberghe kwam op zondag overall het sterkst uit de wedstrijd en werd, na eerder dit jaar tweede te worden in de course race discipline, Nederlands kampioen. Dirk Doppenberg kwam als tweede op het podium net voor Adri Keet (Oostzaan) die derde was geworden.

Bij de jeugd was Teade de Jong (Verwert) het sterkst en werd net als in de course race discipline Nederlands kampioen. Dorian van Rijselberghe kwam een paar punten te kort voor het Nederlands kampioenschap en werd tweede. Kay van Berlo (Beek en Donk) kwam uit op een derde plaats en was daar zeer tevreden over.

Men: 1e plaats: Adriaan van Rijsselberghe 2e plaats: Dirk Doppenberg 3e plaats: Adri Keet Jeugd: 1e Teade de Jong 2e Dorian Rijsselberghe 3e Kay van Berlo

Gemaakt voor windsurfers door windsurfers
- Stichting Windsurfing Nederland.